Aanbevelingen door leden

Putje starstarstarstarstar

<p>Fijne club met mooie recepten</p>


carinbrandt starstarstarstarstar

<p>Lid geworden van deze club ***ik hoop dat ik nu de flaverwaveoven ga gebruiken***ben wel toe aan goede tips.</p> <p>&nbsp;</p>


wilmavthiel starstarstarstarstar

Ben blij dat ik de site gevonden heb. Lang gezocht en het lijkt me erg leuk om mee te werken met de oven.We gaan van alles proberen.


MariaCarolina starstarstarstarstar

Heb een Flavor wave en maak er veel gebruik van. Super dat hier zoveel leuke tips en recepten te vinden zijn.


Henniedries starstarstarstarstar

hallo mijn naam is hennie en heb voor het eerst een halogeen oven aangeschaft en meteen lid geworden van deze club ,het ziet er erg leuk uit.groeten hennie


Bessy19 starstarstarstarstar

Dit is een super leuke club. Ik ben nu een kleine 2 weken lid en ik heb al veel gehad aan de tips en adviezen. Ik heb al verschillende recepten uitgeprobeerd en begin het bakken/koken met de flavorwave oven steeds leuker te vinden. Ik hoop nog veel lekkere recepten te maken met mn oventje. groetjes, Marina


chickengirl starstarstarstarstar

Deze leuke club heeft mij geholpen de flavorwave weer in ere te herstellen en er nu meer heerlijke gerechten mee te bereiden. Super.


Piwiky starstarstarstarstar

Fantastisch hoeveel recepten voor de Flavorwave je hier kunt vinden! Dat vind je nergens! Van makkelijk tot ingewikkelder, voor ieder wat wils! Met foto's! Een aanrader voor iedereen die zo'n oven heeft!!


devogelaere starstarstarstarstar

Pas Flavorwave Turbo Club gekocht en moest op zoek naar recepten. Hier vele en goed uitgelegde recepten gevonden. Bedankt


Joyce_Tymor starstarstarstarstar

Hey hallo, Ik ben Joyce heb voor de kerst een flavorwave turbo gehad. Ben er super blij mee maar vind het receptenboekje dat er bij zit karig. Nu heb ik er vandaag al wel een pizza in gemaakt en die ging goed. Nu vond ik het wel raar dat het lampje aan en uit gaat. Ik hoop dat jullie heel veel inspiratie voor mij hebben zodat ik daarna ook weer ook jullie weer inspiratie kan geven. Nou ik ga verder kijken naar jullie recepten, fijne avond verder. Joyce.


michonbekend starstarstarstarstar

Ben benieuwd naar deze club heb net een oven gekocht en ben op zoek naar recepten lijkt me super leuk hier Gr Mich


bambabaarn starstarstarstar

Helemaal top, goede recepten en fantastische resultaten als je de aanwijzingen volgt (eigenlijk voor iedereen).


Irene starstarstarstarstar

Irenestam ik ben net lid geworden en hoop bij jullie te leren koken en bakken met mijn Flavor oven, groetjes van Irene.


demoinia starstarstarstarstar

DIT IS ECHT EEN GEWELDIGE CLUB VOORALS JE OP ZOEK BENT NAAR RECEPTEN VOOR JE FLAWOUR WAVE FANTASTISCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ajoe starstarstarstarstar

Hallo, dit is Ajoe, ik vind deze club niet alleen gezellig, maar vooral leerrijk voor als je een Turbo Oven heb. Voor mij was het een ware uitkomst en een enorme help. Dank jullie allen voor jullie hulp. Kom nog terug als ik een receptje van mijzelf heb uitgevonden. Liefs van Jullie dankbare Ajoe.


borrit starstarstarstar

Dit is een superleuke club. Heb er al veel recepten vanaf gehaald. Echt super handig en alles is duidelijk omschreven!!!!!


cathy___ starstarstarstarstar

Ik ben blij deze club gevonden te hebben, ik kan mijn vriendin ook helpen die erg slecht in nederlands is. Cathy34


tini2211 starstarstarstarstar

ik heb verse worst geprobeerd en het was heerlijk aan de buiten kant lekker knapperig en van binnen lekker gaar,niet droog.


Conny____ starstarstarstarstar

Dit is een super club met lekkere receptem voor de flavore wave oven. Je kunt met al je vragen en ideen over de oven hier terecht


anneke1937 starstarstarstarstar

Een geweldige club waar ik heel veel aan heb.